Maak het Vrolijk!

  De vaste lezer is het vast opgevallen dat het hier nogal stil is. De reden is gelukkig heel leuk! Ik heb een nieuwe site opgezet voor al mijn blogs: maakhetvrolijk.nl

Al langer was ik bezig om mijn blogs meer te bouwen ronden creativiteit en het inspireren van anderen hierin. Creatief zijn hoeft namelijk niet moeilijk te zijn en in deze tijd wordt er zo veel gedeeld dat je ook niet steeds het wiel hoeft uit te vinden. Op Maak het Vrolijk wil ik laten zien dat je vaak met kleine dingen het leven voor jezelf en de mensen om je heen fijner kunt maken, vrolijker.

Op deze nieuwe site heb ik meer structuur voor wat wel past en wat niet past. Ik kan er bijna alles op kwijt wat ik écht kwijt wil. En voor de dingen die ik er niet kwijt kan is er twitter en facebook. Lings.nl zal dus niet langer mijn blogsite zijn. Broodentaart.nl zal ook vervallen en opgaan in maakhetvrolijk.nl.

Deze site zal natuurlijk wel blijven bestaan, het is mijn thuis! Mijn persoonlijke plek. Ik heb al wat ideeën over hoe de boel vorm te geven en er een mooi plekje van te maken. Om op de hoogte te blijven van mijn blogs kun je terecht op de Maak het Vrolijk Facebookpagina of volg je het twitteraccount.