Nijntje speelkleed

(null)
Wat is de naam hiervoor? Goede vraag hè? Een speelkleed zou je op de grond verwachten, een boxkleed op de bodem van de box. We houden het toch maar op speelkleed, alleen dan een dit je ophangt: een verticaal speelkleed.

Stef kreeg dit kleed al een hele tijd terug als kraamcadeau van Crystal. Ze heeft het zelf gemaakt van allerlei verschillende (restjes) stof en oude Nijntje speelgoedjes. Herken jij het knisperboekje? Aan de bovenkant zitten op drie plaatsen lussen van klittenband zodat jet het speelkleed makkelijk op kan hangen.

Nu de box omlaag is kan Stef eindelijk met dit Nijntje speelkleed spelen. Overigens sowieso geen slecht idee: kraamcadeautjes geven waar kinderen pas een paar maanden later wat mee kunnen. Dan kun je wat langer vooruit met alles wat je krijgt.