Het pootje van Rudolph

IMG_0048-0.JPG
Hebben jullie een fijne kerst gehad? Wij wel, fijn met familie en lekker thuis.

Bovenstaande foto hebben we gebruikt als kerstkaart dit jaar. Een voetafdruk omgetoverd tot rendier Rudolph. Heel simpel met een beetje verf een voetje stempelen, met een zwarte stift een gewei tekenen, twee opplakoogjes en een rode pompons plakken en klaar. Ideetje gevonden via Pinterest en natuurlijk wat opgeleukt door een gekleurd stuk papier te gebruiken. Als kleur kan moet je het doen hè?

Een babyvoeten stempelen kan met vingerverf of acrylverf. Smeer wat verf op de zachte kant van een schuurspons, zo dat de hele spons bedekt is. Gebruik dan het voetje als stempel en de spons als stempelkussen. Zet het voetje vanaf de hak op het papier, dit is het handigst als jouw baby ligt. Wees niet bang om goed aan te drukken. Mijn kleintje vond het allemaal prima en geloof ik wel grappig.

Het papier zat een tijdje terug bij de Flow (mijn favoriete tijdschrift!!)
Een zak vol kleine pompons kun je kopen bij Hema.