Tingel tangel eekhoorn

20140617-203325-74005126.jpg

Een babykamer met een vosje, een boom en retro speelgoed vraagt om een eekhoorn. Geen idee waarom hoor, het kan ook zijn dat ik gewoon verliefd werd op deze muziekdoos die ik op DaWanda tegenkwam.

Essie’s is de maakster van deze vilten eekhoorn. Ze maakt ook uilenmuziekdozen, verschillende rompertjes en meer babyspul. Ik bestelde nog een strijkapplicatie van dezelfde eekhoorn.

DaWanda lijkt qua opzet op Etsy. Je vindt binnen de site honderden kleine winkels van verschillende creatieve verkopers. Veel handgemaakt spul en unieke stukken. Je handelt direct met de verkoper, DaWanda zorgt voor het gemak voor ons consumenten en eigenlijk ook voor de makers. Zij hoeven geen eigen webwinkel op te zetten en zijn goed vindbaar. Overigens heb ik vooral op de baby-afdeling rondgekeken.

De eekhoorn bevalt goed! Er wordt heerlijk rustig naar geluisterd wat soms helpt bij het in slaap vallen. En dat maakt mij als mama weer blij!