Bedankjes met veel geluk

20140321-110439.jpg

“Bedankt en we zullen het nooit nooit nooit vergeten!”, ja ik luister graag naar Gerard Ekdom op 3FM. Ons plan is om in het ziekenhuis te bevallen, en dat kan inmiddels elk moment gaan gebeuren. Mijn lief is verpleegkundige en bedacht dat een bedankje voor de verpleging wel op zijn plaats zou zijn. Ik ben blij dat hij aan dit soort dingen denkt!

Het werden chupa chup lollies met daaraan een gelukspoppetje en een bedankkaartje. Simpel, lief en leuk! Het kaartje is een dubbelgevouwen strookje papier: beschreven en met een stukje tape aan de lollie vastgemaakt. Kan het poppetje er meteen niet meer afglijden!

Het was niet veel werk, maar voor je een zak vol hebt ben je toch zo weer een halve ochtend verder. Prima, geef mij maar wat klusjes zo tijdens het zwangerschapsverlof.