Creatieve oma’s

20140217-083241.jpg

Niet alleen ikzelf bedenk allerlei projectjes rondom ons kleintje, ook oma’s herontdekken hun creativiteit. Kijk maar hierboven!

Breien is niet mijn ding, ik heb er gewoon geen geduld voor. Mijn moeder wel, ze maakte het truitje met Poes en een bijpassend mutsje. Lief hè? Oh ja het broekje maakte ze van een T-shirt dat mijn vader weg wilde gooien. En dat inspireert: inmiddels ligt hier ook een stapel oude kleding klaar voor hergebruik.

Mijn schoonmoeder is van het quilten, met de hand. Eerder liet ik al de stofjes zien die we samen kochten op de stoffenbeurs. Hierboven zie je het eerste resultaat. Dat stofje met busjes en kabouters is het eerste wat we uitzochten, nog voor we wisten of ons kleintje een jongen of een meisje werd. En dat stofje blijkt de basis te zijn voor het terugkerende thema: bosdieren en VW-busjes.