Gastbijdragen van mij voortaan in een eigen categorie

20130505-135433.jpgDe laatste tijd werd deze homepagina nogal overspoeld door links naar berichten die ik elders schreef. Voornamelijk links naar recepten op broodentaart.nl. Nu loopt die website inmiddels al vrij aardig en zou ik het eigenlijk zonde vinden om van deze website alleen een soort kopie te maken. En daar is een oplossing voor!

Vanaf vandaag vind je berichten die ik elders schreef niet meer standaard op de homepagina van lings.nl, zelfs niet onder de twee categorieën ‘Me, creative’ en ‘Inspiratie’. Ik heb een derde hoofdcategorie aangemaakt. Onder ‘Buiten Lings’ vind je voortaan alle blogjes die ik voor andere sites schreef. Dat worden er steeds meer: dutchcowgirls.nl, gezondtotaal.nl, ondergewaardeerdeliedjes.nl, MustReads.nl en natuurlijk broodentaart.nl. En op het moment dat ik een blog wél extra onder de aandacht wil brengen zet ik hem met een stukje eigen tekst wél hier op de homepagina. Blijft toch mij eigen site hier!

Schrijven is leuk! Wanneer ik voor jou een gastblog kan schrijven hor ik het graag. Voorlopig probeer ik hier weer mijn creativiteit en mijn inspiratie te delen!