invulling Lings.nl

20130424-211439.jpgLeuk zo’n nieuwe site, maar het zet me ook wel weer aan het denken over lings.nl. Nog niet heel lang geleden was ik juist helemaal blij met de nieuwe doelstelling: creativiteit tonen en daarmee inspireren. Daar kwam de indeling op creatieve dingen van mijzelf versus alles om mij heen wat mij inspireert al snel uit voort.

Broodentaart.nl ontstond vrij spontaan uit een behoefte mijn bakrecepten meer lucht te geven en samen op een plek te verzamelen. Bakken is onderdeel van mijn creativiteit. Heb ik hier, op lings.nl, nu nog wel genoeg unieke inhoud om een ieder te inspireren tot meer creativiteit?

Ik hoop van wel, het is voor mij nu nog meer een uitdaging om ook buiten het bakken om creatief bezig te zijn. Overigens realiseer ik mij ook meteen dat dat vaak helemaal niet in een groot project hoeft te zitten. Op de post over bloemschikken bijvoorbeeld kreeg ik erg veel positieve reacties, terwijl ik in eerste instantie niet eens in de gaten had dat ook dit een vorm van creëren is.