Say yeah voor Kruidvat!

20121126-212747.jpg

Vaak zijn juist de goedkopere winkels als Kruidvat en Hema de plaatsen waar je nieuwe dingen ontdekt. Sinds zaterdag ben ik erg blij met de nagellakstempelset van Essence, het op jongeren gerichte huismerk voor make-up van Kruidvat. Een metalen plaatje met daarin motiefjes, een schrapertje en een rubberen stempel, het is eigenlijk gewoon een vorm van tampondrukken. Je brengt de nagellak aan op de afbeelding die je op je nagel wilt hebben. Vervolgens schraap je de overtollige lak weg. Dan pak je de stempel en rolt deze over de lak en vervolgens over je nagel. Voilá de afbeelding zit nu op de nagel. Even afwerken met een topcoat en klaar!

Het blijft zo grappig af en toe eens in iets nieuws te duiken en iets uit te proberen. Zoek op Pinterest eens op nailart en er gaat een wereld voor je open.