Taartenfeest op onze high tea

20120722-230400.jpg

Een waar taartenfeest was het vandaag bij ons thuis. Taarten én cupcakes én allerlei ander lekkers. Op de foto zie je het grootste deel van het zoete onderdeel van deze high tea:

Van de hartige selectie zie je al een hartige taart met courgette en wortel staan. Deze heb ik gebaseerd op een plaatje dat ik op Pinterest zag. Verder hadden we aan hartig ook:

  • Ham-emmentaler pies, van de Hairy Bikers
  • Verschillende kazen
  • Noten
  • Biscuits met eiersalade
  • Gehaktballetjes
  • Tomaatjes

Oorspronkelijk was het idee ook kleine clubsandwiches te maken, maar dat bleek nergens voor nodig. Vandaar dat we de eiersalade en tomaatjes die we daarvoor in gedachte hadden gewoon zo op tafel hebben gezet. Mocht je in een van de recepten geïnteresseerd zijn dan hoor ik dat natuurlijk graag. Voor nu wilde ik vooral een idee geven van wat je zoals op een high tea kan serveren. En voor ik het vergeet: scones mogen natuurlijk nooit ontbreken!