Meubelboulevards

20120304-211825.jpgVandaag bezochten wij de meubelboulevard. En dat blijft toch een apart fenomeen. Drommen mensen waarvan de helft niks nodig heeft, een kwart serieus inspiratie opdoet en een kwart koopintentie heeft. Gelukkig waren we redelijk vroeg en waren de drommen dus nog niet zo groot. In de ene winkel kun je rustig rondkijken, fotootjes maken en alles uitproberen, in een andere winkel wordt je meteen aangesproken over wat je wilt en bla bla bla. In weer een derde winkel hebben ze bij binnenkomst al over je geoordeeld en besloten dat je niet interessant bent. Hoe anders is dat in Londen waar ze in de duurste winkels nog iedereen als potentiële klant benaderen in plaats van je de winkel uit te kijken. Engelsen met geld zien er dan ook niet persé beter gekleed uit dan een willekeurige Engelsman.
Goed meubelboulevards dus. Genoeg over te zeggen: over de mensen die er komen, het personeel dat er werkt, overprijsde meubels die voor een kwart ook bij de IKEA staan. De komende tijd komen wij waarschijnlijk vaker op de meubelboulevard (we behoorden vandaag tot de groep die serieus inspiratie op komt doen) en ik zal mijn ogen voor mogelijk blogmateriaal open houden. Ik zie een serie aankomen!