Behoorlijk intensief zo’n blogpraat review

Poeh hè! Ben er behoorlijk ondersteboven van. Lings.nl is in 20 minuten door de mangel gehaald door blogpraters. Zie ook mijn introductie van een paar dagen geleden. Gelukkig zijn blogpraters behoorlijk aardig en werd er vooral opbouwende kritiek gedeeld. De dingen die mij opvielen omdat ik er echt nooit aan gedacht hadden in een paar quotes:De hele review lees je terug in de Storify die Elja Daae maakte.

Nog een laatste tweet die ik met jullie wil delen. Dit is namelijk echt heel makkelijk te realiseren wanneer je een wordpress website hebt. Download de plugin ‘Sensitive TagCloud’ en zorg dat je die via widgets op de juiste plekken neerzet. Dat is alles.

Update

Inmiddels heb ik naar aanleiding van de review al een paar wijzigingen gemaakt:

  • Aangepaste foto op de ‘over Karin’ pagina, meer lachen was de tip van @RobinTwiet
  • Geen tagcloud op de voorpagina. Bijkomend voordeel: balk staat alleen nog naast de eerste post doordat hij een stuk korter is geworden. Was de tip van @marineltwit.
  • De kleur van de zijbalk en footer aangepast. Tip van meerdere blogpraters, minder heftig dan dit wordt het voorlopig niet. Bovendien kan het zomaar zijn dat ik me hierin de komende dagen toch weer bedenk 😛