Lings.nl in blogpraat!!

20120217-215215.jpgOk dan, ik heb het zowat een jaar kunnen uitstellen maar het is zover. Ik durf. Komende maandag zit lings.nl midden in de blogpraat review. Aaah!
Blogpraat is een wekelijkse chat op twitter. Elke week een ander onderwerp om met andere bloggers over van gedachte te wisselen. Fijn om aan mee te doen om weer nieuwe input te krijgen, over hoe te schrijven, nieuwe manier van schrijven of hoe meer lezers te krijgen. Een van de terugkerende onderwerpen in blograat is de review. Hierin worden blogs van mede-blogpraters onder de loep genomen en van kritische feedback voorzien. De review vind ik zelf altijd heerlijk omdat ik graag anderen help verder te komen met hun blog. Ik let dan vooral op indeling en ontwerp van de blog, ik blijf toch met die ontwerp blik kijken. Nu ga ik zelf meedoen! En dat vind ik best spannend. In mijn hoofd ben ik al aan het bedenken wat het commentaar gaat zijn en wat de beste manier is om er voor mijzelf leerpunten uit te halen.
Een van de lastige dingen van mijn blog is dat het geen duidelijk onderwerp heeft. Het is geen life-blog, het is geen marketing blog en heeft geen vast onderwerp. Ik weet dat veel bloggers er juist van overtuigd zijn dat niche blogs werken dus dit kan wel eens tricky worden. Ik heb daar echter wel bewust voor gekozen, ik ben nu eenmaal met verschillende tegelijk bezig. Deze website laat mij zien.
Iets anders waar ik erg benieuwd naar ben is wat ‘men’ vindt van de DutchCowgirls blogs en de manier waarop ik ze hier plaats. Ik plaats de inleiding en een plaatje en vervolgens een link naar het originele artikel. Voor mij duidelijk maar is dat het ook voor anderen?
Kortom vragen genoeg en maar 20 minuten de tijd…
Ik vind het spannend én heb er heel veel zin in!