Van reageren kun je leren

20120125-144134.jpgBegin deze week las ik over het initiatief ‘van reageren kun je leren’ van Xaviera Ringeling (a.k.a. Contentgirl), ik melde mijn blog ‘Lego mag roze zijn’ meteen aan én schreef mij in om de nieuwsbrief te ontvangen. De blog zit in de eerste editie, de reacties komen al binnen!

Het initiatief werkt behoorlijk inspirerend en verdient dus echt wel wat reclame hier. Waarom ben ik enthousiast? Met ‘reageren kun je leren’ wil Xaviera zichzelf en anderen ertoe zetten om te reageren op blogs. Niet alleen te consumeren maar samen deel te nemen en samen te bouwen. Een mooie manier om als reageerder nieuwe blogs te leren kennen. En een mooie manier om als blogger feedback te krijgen én nieuwe lezers te bereiken. Door jezelf aan te melden als reageerder krijg je wekelijks een email met daarin vijf (geselecteerde) blogs en word je gevraagd om op drie van deze blogs te reageren. Leuk!

Meedoen? Hier kun je jezelf aanmelden.