Wat Karin de laatste tijd aan het doen is

potloden, kleurZo, wat ik aan het doen ben. Ik ben achter de schermen aan het werk. Wat onderhoud aan het plegen op deze website. Zo heb ik zojuist een plugin geïnstalleerd die leestips geeft om verder te lezen op het internet;  f››dforward.

Wat is f››dforward?
f››dforward is een aanbevelingsnetwerk, in eerste instantie voor weblogs en andere internet uitgevers. Indien je met interesse een blogpost (een artikel) hebt gelezen, dan kan f››dforward je suggesties geven over wat je nog meer kunt lezen. De suggesties zijn gebaseerd op wat andere mensen nog meer lazen, zoals je dat bijvoorbeeld kent van bekende webwinkels: Mensen die dit boek kochten, kochten ook deze andere boeken.

Als je nieuwsgierig bent, je ziet de aanbevelingen alleen als je op de artikelpagina bent, even op de kop/titel van het artikel dat je aan het lezen bent klikken dus.

Daarnaast ben ik ook met WordPress voor anderen bezig. Op www.plezieroppapier.nl en www.spokenbestaan.nl zie je nu nog eeen ‘aan-het-werk’-pagina staan, maar op de achtergrond wordt daar hard gewerkt.

Behalve werktechnisch ben ik ook privé druk bezig. We hebben net twee nieuwe IKEA nachtkastjes in elkaar gezet, het vrijgezellenfeest van mijn zus wordt georganiseerd en ik ben bezig met het maken van ons trouwalbum via Blurb. De fotograaf is nét langsgeweest om ook haar foto’s af te leveren. Dus dat wordt een mooi boek met foto’s van fotograaf Maaike, mijn schoonmoeder, mijn vader, Klaas en mijzelf. Oh en een foto van Hanneke.