Vrijgezellig

Ja! Mijn vrijgezellendag was zeker vrijgezellig. Ik vind een vrijgezellige dag misschien ook wel een betere naam dan vrijgezellendag. Er hangt zo de naam van zuipen, strippen en weet ik veel wat aan het fenomeen vrijgezellendag. Terwijl een gezellige dag met vriendinnen veel leuker is.

En dat vond ik zaterdag zeker!  Bossche Bollen, filmpjes van een kleine Karin, de L.W. Beekmanschool, Café Bartje, Het Sint Jans-Lyceum, thee met scones, toneel, hints met bandnamen, DE kelder, het kwam allemaal voorbij tijdens onze wandeling door Den Bosch. Met daartussendoor een boottochtje op de Binnendieze en het Oeteldonks gemintemuseum. En daarna nog wraps eten bij mijn zusje thuis, dansen op Micheal Jacksons ‘Bad’ en John Travolta’s ‘Sandi’ in de Cosmopoliet en logeren bij mijn zusje.zusjes

19 juni komt gelukkig steeds dichterbij, want ik heb er zin in! Vandaag heb ik mijn haarstukje/haarband afgemaakt voor dé dag, en zo zijn er nog wat meer kleine dingen die we de komende tijd gaan afronden.

Op de foto zie je trouwens een kleine Karin (links) en mijn zusje Maartje.