Soms…

ringen… zit het mee en soms zit het tegen en soms heb je gewoon zin om iemand wat aan te doen! Bijvoorbeeld als blijkt dat de gemeente Den Haag niet meewerkt bij het aanvragen van een kopie geboorteakte en de juwelier de ringen niet goed controleerd.

Afgelopen woensdag had de kopie geboorteakte van Frank binnen moeten komen, want vrijdag zouden we in ondertrouw gaan. Bij nabellen, pas de derde keer kreeg ik aan de lijn, bleek dat er een verbouwing was, dat ze achterliepen én niet na konden gaan of mijn aanvraag in behandeling was. Ook na twee keer bellen niet.  Kreeg ik de tip mee om het te laten faxen, zegt de gemeente Delft weer dat dit niet geldig is!

En alsof dat niet genoeg is bleken onze ringen donderdag helemaal niet klaar te zijn. Ze hadden een beschadiging opgelopen bij het stempelen van het goud-keurmerk.

Daar ging ons mooie avondje, met ondertrouw, stiekem de ringen vast aan doen en uit eten gaan. Gelukkig hebben we dat laatste wel kunnen doen en gaan we komende vrijdag in ondertrouw.