Pop in je Moerstaal is kopie

popinjemoerstaalOoit waren er de “Pop in je Moerstaal” CD’s:  Goede verzamelaars met Nederlandstalige/Dialect muziek. Nu wordt het een jaarlijks terugkerend evenement. Klinkt best leuk. Maar als je de beschrijving leest denk je ‘ken ik dat niet ergens van’?

Van LiveXS:

Pop In Je Moerstaal in 2010 live in Gelredome Arnhem
woensdag 28 januari 2009
De nagelnieuwe organisatie Brand New Live heeft vorige week de eerste editie van live-evenement Pop In Je Moerstaal aangekondigd. Op zaterdag 23 januari 2010 zingen Nederlandse artiesten samen elkaars grootste hits in hun eigen ‘moerstaal’ in het Arnhemse Gelredome. De eerste vastgelegde artiesten zijn Raymond van het Groenewoud, Rob de Nijs, maar ook Jeroen van der Boom en de 3JS. Brand New Live is momenteel in gesprek met een aantal andere grote artiesten die binnenkort bekend worden gemaakt.Tijdens de eerste editie van dit jaarlijks terugkerende evenement komt de Nederlandse popmuziek samen en zingen artiesten samen in de vorm van een muziekestafette. “De opzet zorgt ervoor dat het elke keer weer een verrassing is wie er samen op het podium te zien zullen zijn”, aldus de organisatie

. De estafette wordt beëindigd met een Grande Finale waarbij alle artiesten een medley van bekende Nederlandse hits zullen zingen.
Het muziekevenement wordt al bestempeld als het grootste muziekcafé van Nederland. Als locatie is bewust gekozen voor het Gelredome in Arnhem als de muziektempel […]
 
 

 

Aanstaande zaterdag ga ik naar de Vrienden van Amstel Live in Ahoy!