Krezip

krezip in013 Ik luisterde natuurlijk al jaren muziek. Als kind was ik ‘fan’ van André van Duin en playbackte ik al zijn liedjes. Maar echte muziekliefhebberij begon voor mij met K’s Choice en vervolgens Krezip. Ik ontmoette mede Krezip-fans bij de optredens door het halve land en dat was altijd gezellig!

Krezip kondigde dit najaar aan te stoppen. Geen slecht idee denk ik, ze hebben nu allen nog een leeftijd waarop je wat anders kan gaan doen. Ik snap het, en toch is het ergens wel een beetje jammer.

Ik volgde Krezip al een tijdje niet meer zo intensief als in het begin maar het bleef toch ‘mijn’ bandje. Dat merk ik nu weer, ik kijk zeker elke week een keer op de Krezip website om te zien of er al nieuws is over wat ze gaan doen. ZO vaak heb ik de laatste jaren niet meer gekeken! Het is leuk om te lezen wat de plannen zijn. Leuk om te lezen dan Jacqueline zwanger is, Annelies gaat trouwen, Anne een hardloopwedstrijd heeft gelopen en dat Joost en Bram in de band van VanVelzen gaan spelen!