Karin de Zwaan

KarindeZwaan2013Volledige naam:
Karin Cornelia Elisabeth de Zwaan – Vullings MSc.

Geboren: 14 januari 1982

De basis: Wonen in Delft, getrouwd en mama van Stef.

Vak: In 2007 ben ik afgestudeerd als Industrieel Ontwerper, aan de TU Delft. Sinds augustus 2016 ben ik de marketeer van Managementboek. Kijk maar eens op managementboek.nl.
Bekijk mijn CV op LinkedIn

Vrije tijd: Dan lees ik een boek, naai kleding of doe gewoon het huishouden (helaas). Gemiddeld bak ik elke week wat lekkers voor visite of mijn collega’s. Daarnaast vind ik het erg leuk om tijdschrift Flow te lezen, een spelletje te spelen, of gewoon een beetje te rommelen en te tekenen. TV kijken doe ik het allerliefst naar ‘Wie is de Mol?’ en ‘Downton Abbey’. Elk jaar vind je mij op Lowlands, ook wanneer ik daar een taart voor naar Mojo moet brengen.
Natuurlijk blog ik over mijn creatieve uitspattingen, ja hé ik startte niet voor niks in 2001 al met mijn eerste blog. MaakhetVrolijk.nl is mijn plek.

Karin is… creatief, spontaan, een genieter (van mooie muziek, mensen, situaties, grote en kleine gebeurtenissen), bewegerig, praat graag en veel, de laatste jaren steeds rustiger, verteller, snel vrolijk, kan boos worden, en weer vrolijk, nieuwsgierig, soms onzeker, groepsmens, gevoelig voor (goede) sfeer, een denker/piekeraar, een perfectionist (soms), aardig, eerlijk (dus niet altijd aardig), een bezige bij, en mijn lach staat bekend bij iedereen (echt mensen herkennen mij er zelfs aan).

Inspiratie en energie gevers
Het lezen van een lekker boek
een concert van Racoon
warm stromend water
de Efteling
onweer
een lang weekend Lowlands
dansen
taarten bakken
kaartjes krijgen per post
Geen Kunst
creëren
Klein Orkest liedjes
chocolade
en een pot thee.

Inspiratie en energie gevers
Het lezen van een lekker boek, een concert van Racoon, de Efteling, onweer, een lang weekend Lowlands, dansen, taarten bakken, kaartjes krijgen per post, creëren, thee, chocolade, mijn lief, mijn peuter en natuurlijk onze kat Lara.